Mer basket -
Speltips

Mer basket

Sport
Spelmarknad:
Indiana Pacers vs Orlando Magic
Tips:
Magic +11.5
Odds:
1.94
Spelstopp:
30 October 00.00
Spela här!

Orlando Magic åker till Indianapolis för att ta sig an Indina Pacers. Pacers var en match ifrån NBA-finalerna förra året och många experter tror att de kan vara redo för att ta sig hela vägen i år. Indiana har en relativt lätt öppningsmatch då ett nederlagstippat Orlando Magic kommer på besök. Pacers är naturligtvis stora favoriter och oddset på hemmavinsten ligger under 1.10. Spelbolagen verkar tro på en rejäl överkörning här och har satt linan till Indiana – 11.5.

Magic hade en katastrofsäsong ifjol och det mesta talar för att det kommer bli ytterligare en tung säsong för Orlando. Pacers är dock ett lag som vinner tack vare sin fina defensiv och att de skulle köra över Magic med 12 + poäng känns tveksam. Pacers har dessutom en match mot New Orleans redan i morgon, så det finns en chans att de vilar spelare som Paul George och Roy Hibbert om de har en stabil ledning i fjärde kvarten.

Jag gillar Magic +11.5 här, vilket betyder att pacers behöver vinna med 12 poäng eller mer. Oddset kommer från betsafe. Betsafe är för övrigt Sveriges bästa bookie för betting på NBA.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.