Speltips | Memphis Grizzlies mot Cleveland Cavaliers 26/3 NBA
Speltips

Memphis Grizzlies mot Cleveland Cavaliers

Basket
Spelmarknad:
Cavs - Grizzlies
Tips:
Cavs -2
Odds:
1.90
Spelstopp:
26 March 01.00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på att Cleveland Cavaliers -2 i nattens NBA-match mot Memphis Grizzlies. Cavs -2 ger 1.90 gånger pengarna hos Ladbrokes.

Cleveland Cavaliers åker till Fedex Forum för att spela mot Memphis Grizzlies. Cleveland har vunnit nio av sina senaste elva matcher och siktar nu på fjärde raka. Senast vann man mot Milwaukee Bucks där i synnerhet Kyrie Irving gjorde en bra match. 20 poäng och sju assist är inte fy skam. Och sedan har vi ju den där LeBron James som slutligen kom igång och började dominera. LeBron visar att han är en stark ledare i Cleveland-dressen.

Memphis Grizzlies har vunnit fem av sina sex senaste vann senast mot Knicks efter en ny fin prestation av Zach Randolph. Randolph hängde 23 poäng och Marc Gasol stod för 21 poäng. Det är två bra lag i fin form som ställs mot varandra, helt klart.

Jag tror att nyckeln för Cavs i natt är att få igång Kevin Love igen. Love, LeBron och Irving blir för mycket för Grizzlies och Cleveland tar hem det som man gjorde senast den 21 december då man vann mot Grizzlies med 105-91. Jag spelar på att Cavs fixar biffen igen i nattens match och spelar Cavs -2 till 1.90 hos Ladbrokes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.