Dagens speltips | Dallas Mavericks mot Sacramento Kings | NBA
Speltips

Mavericks mot Kings

Basket
Spelmarknad:
Mavericks - Kings
Tips:
2
Odds:
3.45
Spelstopp:
12 November 02.30
Spela här!

Dagens speltips får bli matchen mellan Dallas Mavericks och Sacramento Kings som spelas 02:30 i natt, svensk tid. Här tror jag att Sacramento har en bra chans till att ta en skrällseger. Kings betalar just nu 3.45 hos Betsafe. Betsafe är ett av de absolut bästa bolagen för “amerikanska sporter ” och ett måste för alla som gillar NBA.

De flesta tippade Sacramento som ett bottengäng inför den här säsongen, så deras start har varit väldigt överraskande. Fem vinster och två förluster imponerar. Kings leds av DeMarcus “Boogie” Cousins som är en sån där fantastisk atlet som man bara måste älska. Extremt talangfull samtidigt som han är väldigt volatil. Tillsammans med Rudy Gay så har han burit Kings och de ser onekligen ut som att de har något bra på gång i Sacramento. I kväll möter de Dallas Mavericks som inte kan försvara sig för fem öre. Det här kommer att straffa Mavericks in att när de möter ett lag med så mycket offensiv talang som Kings har.

Det här kommer att bli en väldigt tajt match och jag tycker att oddset berättigar ett spel på Kings här alla dagar i veckan. Jag tror det här slutar 104 – 107. Boogie Cousins har 32 poäng och fjorton returer.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.