Dagens speltips | Manchester United mot Vfl Wolfsburg | Champions League
Speltips

Manchester United mot Vfl Wolfsburg

Fotboll
Spelmarknad:
Man Utd - Wolfsburg
Tips:
2
Odds:
4.80
Spelstopp:
30 September 20.45
Spela här!

Vi hade en grym dag igår där BATE Borisov gjorde jobbet hemma mot Roma och överspelet i LHC mot Modo var klart efter dryga kvarten (!). Förhoppningsvis kan vi rida på framgångsvågen i kväll och jag chansar med en rejäl högoddsare. 

Manchester United tar emot Vfl Wolfsburg på Old Trafford och jag tror bortalaget har en ganska bra chans här. Mobilbet betalar 4.80 gånger pengarna på bortavinst och det måste finnas värde i det spelet.

Spela på Champions League hos Mobilbet med hundra kronor gratis här!

Screen Shot 2015-09-30 at 09.50.15

Wolfsburg hade det lite tufft förra veckan när de mötte Bayern München. Det såg bra ut tills Pep Guardiola bytte in Robert Lewandowski och 11 minuter senare hade superpolacken gjort 5 mål och dragit ner gardinerna för Wolfsburg. Jag tycker dock inte att vi behöver bry oss speciellt mycket om att de förlorar mot Bayern München lägger i en högre växel. Det är bara två lag i hela världen som har en chans att stå emot när det händer.

Manchester United hade en enkel match senast. Sunderland är ungefär lika bra som IK Sirius och allt annat än vinst hade varit katastrof för Louis Van Gaals armé. Känslan är dock att de engelska lagen har tappat mark gentemot övriga lag i Champions League. OM det beror på att de spelar i en för jämn liga eller om det beror på att de inte kan värva de största stjärnorna låter jag vara osagt men när vi får 4.80 på ett lag från Bundesliga mot ett i Premier League tänker inte jag stå och titta på.

Wolfsburgs maskot Wölfi har antagligen stannat hemma i Tyskland men vi tror han får anledning  till att jubla framför dumburken. Wolfsburg vinner med 2- 1 mot Manchester United idag.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.