Manchester United mot Tottenham -
Speltips

Manchester United mot Tottenham

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Man Utd - Tottenham
Tips:
Under 2.5 mål
Odds:
1.62
Spelstopp:
28 October 13:30
Spela här!
Sveriges tuffaste spelbolag

Det är dags för toppmöte i Premier League. Manchester United tar sig an Tottenham hemma på Old Trafford och det borde kunna bli en tillknäppt historia. Vi provar under 2.5 mål till 1.60 gånger pengarna hos Bethard.

Bethard är ett Sveriges mest populära spelbolag. Om du inte har något konto kan du få 1250 kronor extra att spela med när du öppnar ditt konto via tippat.se.

Manchester United och Tottenham har praktiskt taget identiska resultat under den här säsongen. Båda lagen har tagit tjugo poäng under de nio första matcherna, och de har gjort det via sex vinster, två oavgjorda och en förlust. Båda lagen har sett väldigt starka ut och det här är en svårtippad match. Med tanke på att matchen avgörs på Old Trafford och att Tottenham saknar Harry Kane är det naturligt att Manchester United är favoriter.

Vi vågar dock inte prova hemmavinsten eftersom känslan säger att vi får se en defensiv uppställning från José Mourinho. Mourinho har sett hur bra Tottenhams kontringsspel är och han har sett hur dålig hans backlinje har varit. Fokus kommer ligga på att inte ge några ytor till spelare som Davies, Eriksen och Dele Alli.

Det må vara trist, men det känns onekligen som att det är stor risk för att det här blir en tät och relativt trist fotbollsmatch.

Spela här!
Sveriges tuffaste spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.