Speltips | Manchester United mot Liverpool | Premier League
Speltips

Manchester United mot Liverpool

Fotboll
Spelmarknad:
Manchester United - Liverpool
Tips:
X
Odds:
3.80
Spelstopp:
14 December 14.30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Helgen bjuder på en riktig stormatch i Premier League. Det är Manchester Unite mot Liverpool på Old Trafford. Tyvärr så är det två bedrövliga lag som ställs mot varandra här. Ni kan skrika hur mycket ni vill om att Manchester United faktiskt ligger trea i tabellen. Men med insatsen som de gjorde mot Southampton på näthinnan så är det svårt att inte kalla dem för bedrövliga. Vad Liverpool håller på med har jag varit inne på tillräckligt många gånger, så jag ska inte spela den skivan en gång till. Men om ni vill ha en aning om hur kass de är så pratas det om att Brendan Rodgers vill värva hem Fernando Torres.

Så hur slutar den här matchen? Jag tror att det blir en väldigt jämn tillställning och oddset på United är alldeles för lågt. VI får strax under 1.80 på United vilket är skrattretande lågt.  Så bra är dom inte, trots att de möter Liverpool. Personligen så tror jag att den här matchen slutar 1 – 1 väldigt ofta. United kommer att föra matchen samtidigt som Liverpool försöker slå om. Det här är en matchbild som jag tror Rodgers är inställd på och dessutom ganska nöjd med. Hans Liverpool kan fokusera på försvarsspelet och så kan de försöka ställa till det på en fast situation.

Att spela 1 – 1 är väl llockande men 7.50 är inte jättekul på ett specifikt resultat. Då föredrar jag helt klart 3.80 på oavgjort så att vi täcker in 0 – 0 och 2 – 2 också.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.