Speltips | Manchester United mot FC Midtjylland 25/2 | Tippat
Speltips

Manchester United mot FC Midtjylland

Fotboll, Europa League
Spelmarknad:
Manchester United - Midtjylland
Tips:
Midtylland vidare
Odds:
3.20
Spelstopp:
25 February 21:05
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Sänds 21:05 på Kanal 9

Manchester United är pressade att vinna mot FC Midtjylland. Man bör klara detta alla dagar i veckan, men det vilar alltid stora tvivel över United nuförtiden och bästa spelet kan vara att spela emot dem.

Det här är helt klart ett litet busspel. Men jag undrar om det inte finns värde att spela på att Midtjylland går vidare till 3.20 gånger pengarna (oddset finner du hos 24hBet). Allting står på spel för Manchester United eftersom man mer eller mindre sabbat alla chanser att kvala till CL via ligaspelet. Därför måste man vinna Europa League. Det är också det man förväntas att göra.

Pressen på spelare såväl tränare är löjligt stor. Louis van Gaal får helt klart foten om man åker ur nu. För Midtjylland är på pappret väldigt mycket sämre och det är ju bara pinsamt att åka ur i det här skedet för ett lag som Manchester United. Men det är det här som får mig att tvivla. Det verkar inte finnas några rutinmatcher för United längre och man skakar betänkligt när det gäller.

Svenskt stål är ett begrepp som många och däribland jag gillar att slänga omkring mig när man pratar om något robust som härrör från Sverige. Ikväll tror jag på danskt stål i Midtjyllands försvar där ingen kommer dra sig från att sparka smalbenen av Martial eller Lingard. Håller man 0-0 i halvtid eller kanske till och med gör ett mål framåt på en fast situation har man en fot in i kvartsfinalerna. Jag provar att Midtjylland går vidare till 3.20 gånger pengarna hos 24h Bet.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.