Dagens speltips | Manchester United mot Arsenal | Premier League
Speltips

Manchester United mot Arsenal

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Man Utd - Arsenal
Tips:
2
Odds:
2.35
Spelstopp:
28 February 15:05
Spela här!

Det är Manchester United mot Arsenal på Old Trafford. Jag tror inte att det är svårare än att Arsenal är bättre än United här. Londonlaget vinner och vi får 2.35 gånger pengarna av mobilbet.com!

Manchester United mot Arsenal på Old Trafford är alltid en intressant match. Även om Manchester United har förvandlats till en marginellt bättre version av Falkenberg sedan Sir Alex lämnade är det här en match som betyder mycket.

Få hundra kronor att spela på matchen för här!

Det är ingen tvekan om att Arsenal är det bättre laget här. De flyttar bollen på ett mycket bättre sätt än vad “Louis Van Gaals Army” gör. United kan bara mäta sig med Arsenal på målvaktssidan och jag tror inte att det räcker med en stormatch från David De Gea här. De Gea har dessutom en lättare skada och det är oklart om han kan stå matchen.

Skadeläget i United är dystert. Anthony Martial och Wayne Rooney är borta vilket hämmar målskyttet och Van Gaal får klara sig utan Fellaini vilket betyder att han inte kan börja slå långbollar på mannen med afrofrippen när Arsenal leder med 2 – 0.

Gunners rullar ut United och vinner med 3 – 0

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.