Speltips | Manchester City mot Newcastle United | Capital One Cup
Speltips

Manchester City mot Newcastle United

Fotboll
Spelmarknad:
Man City - Newcastle
Tips:
Ö 3.5 mål
Odds:
2.12
Spelstopp:
29 October 20.45
Spela här!

Kvällen bjuder på fotboll från Capital One Cup. Höjdpunkten är matchen mellan Manchester City och Newcastle United på Etihad Stadium. Personligen tror jag på en målrik historia och spelar över 3.5 mål till 2.12 hos Betsafe. SOm ny kund hos BEtsafe så får du en riktigt grym välkomstbonus. De dubblar din första insättning. Så om du sätter in 400 spänn får du 800 på kontot.

Ta rygg och öppna ditt konto hos Betsafe.

Det finns en anledning till att jag tror på en målrik historia här. Newcastle kan inte försvara sig. De 15 mål som de har släppt in i ligan är lite i underkant och det ser ut som en hönsgård i egna straffområdet. Vi har sett det hela säsongen och fick ytterligare ett bevis på oredan när Adebayor knoppade in 1 – 0 för Tottenham i helgen.

Om Manchester City väljer att vrida på de högre växlarna skulle jag säga att de gör fyra mål på Newcastle väldigt ofta. Deras mittfält och anfall kan springa åttor kring Newcastle och nu vill de ha revansch för förlusten i helgen. De vill dessutom ställa in siktet inför matchen mot United på söndag och jag tror det blir jobbigt för Newcastle.

Manchester City vinner med 4 – 1 i kväll och vi får lite mer än dubbla insatsen tillbaka.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.