Speltips - Manchester City mot Liverpool - 25e augusti 2014
Speltips

Manchester City mot Liverpool

Sport
Spelmarknad:
Manchester City mot Liverpool
Tips:
City -1
Odds:
3.00
Spelstopp:
25 August 21.00
Spela här!

Andra omgången av Premier League avslutas med en riktig smällkaramell i kväll. Liverpool gör den korta resan till Manchester för att ta sig an de regerande mästarna på Etihad Stadium. Liverpool gjorde en fantastisk säsong förra året, men det är ett klart sämre lag än det som slogs om titeln som kommer till spel i kväll. Manchester City ser däremot lika starka ut som förra säsongen och de flesta är eniga om att de är det enda laget som kan hota Chelsea i slutändan.

Att Liverpool är ett sämre lag beror naturligtvis på att de har tappat Luis Suarez. Den bindgalne uruguayanen var en av världens två bästa spelare förra säsongen. Han öste in mål samtidigt som han var en av de bästa defensiva anfallarna i hela ligan. Nu är han i Barcelona och Brendan Rodgers har försökt ersätta honom med spelare från Southampton…. Nu har de visserligen värvat Mario Balotelli, men det italienska geniet är inte spelklar till kvällens match. En spelare som Suarez kan vara skillnaden som gör att man lyckas ta en poäng borta mot City istället för att förlora med 3 – 0, vilket kommer bli fallet i kväll.

Manchester City har behållt stommen av det lag som har vunnit två titlar de tre senaste åren. Mittfältet domineras fortfarande av Yaya Touré och framåt så verkar det som att Edin Dzeko spelar till sig en kontraktsförlängning. I mina ögon så är Manchester City ett mycket bättre lag än Liverpool och jag är tämligen övertygad om att de kommer visa var skåpet ska stå i kväll. Det verkar dessutom som att Kun Agüero är tillräckligt fräsch för att starta. Det här betyder antagligen att Skrtel och Dejan Lovren har haft mardrömmar hela helgen. Jag har väldigt svårt att se hur hur de ska kunna kontrollera den starka anfallsduon och att Glen Johnson ska kunna hålla koll på Samir Nasri finns inte på någon karta överhuvudtaget.

Manchester City vinner det här. Raka ettan ger 1.81 vilket det finns ett uppenbart spelvärde i. Personligen så väljer jag Manchester City -1 till 3.00 gånger pengarna. Jag tror vi får se hur bra Liverpool verkligen är idag. Och det betyder att många kommer bli väldigt besvikna. Oddsen kommer från Betsafe. De är även snälla nog att bjuda på en bonus värd en tusing.

………

Just nu är det väldigt kul att hålla på Manchester City. Men det är fantastisk vad lite pengar kan göra. Det var inte lika kul att hålla på dem för 6 år sedan. Då var Andreas Isaksson andremålvakt, Stephen Ireland gjorde 33 matcher, Darius Vassell var praktiskt taget given på topp och man mötte Middlesborough:

before_money_arabmoney

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.