Manchester City – Monaco -
Speltips

Manchester City – Monaco

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
Manchester City – Monaco
Tips:
X2
Odds:
2,25
Spelstopp:
21 February 20:45
Spela här!

Då var det tisdag igen och det betyder att vi får nya Champions League-matcher att se fram emot. En av dem hittar vi från England där Manchester City tar emot Monaco hemma på Etihad Stadium. Hemmalaget är stora favoriter här, men att spela favoriter är inte min grej så jag väljer att testa ett skrällspel.

Spela på Champions League hos Mobilebet med 1000 kronor i bonus här!

Så gott som samtliga spelbolag har utsett Manchester City till väldigt stora favoriter inför mötet med Monaco på Etihad Stadium ikväll. Jag har svårt att se varför? City stod för en minst sagt tam insats i FA-cupen i helgen när de tog sig an Huddersfiled borta.
0-0 slutade det vilket tvingar fram ett omspel. City spelade ändå med bra spelare, det var inget B-lag de ställde på planen precis. Visst var det några reserver, men det är spelare som ändå ska göra bättre ifrån sig än vad de gjorde då.

För Monacos del blev det bara 1-1 borta mot bottenlaget Bastia senast, men de går ändå hur bra som helst i ligan och öser in mål i Ligue 1. 76 mål på 26 matcher, jämfört med PSG som står på 50 mål på lika många matcher.
Det som oroar lite för gästerna är att den defensive mittfältaren Tiemoue Bakayoko fick kliva av i halvtid med en befarad knäskada. Bakayoko har startat 19 av s26 ligamatcher och hoppat in i fyra ytterligare. Det är en viktig pjäs i Leonardo Jardims Monaco.

Trots det så tror jag att Monaco har större chans än vad spelbolagen anser och väljer därför att skicka in några polletter på X2 i den här matchen till över dubbelt, 2,25.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.