Speltips | Luleå HF mot Skellefteå AIK | SHL
Speltips

Luleå mot Skellefteå

Hockey
Spelmarknad:
Luleå - Skellefteå
Tips:
2
Odds:
2.28
Spelstopp:
28 November 19.00
Spela här!

Det är Norrbotten mot Västerbotten (som om att det är någon skillnad….) när Skellefteå AIK åker till Luleå för den 25e omgången av SHL 2014/15. VI får 2.28 på Skellefteå här. Skellefteå är ett mycket bättre lag än Luleå och över två gånger pengarna på dem bör vara spelvärt. Du kan rygga spelet här.

Inför säsongen var det många som trodde att Skellefteå skulle ta ett par steg bakåt i sin utveckling. Ska man vara petnoga så kan man väl säga att de faktiskt har tagit ett steg bakåt. Både Frölunda och HV71 har närmat sig de senaste årens dominant. Men jag skulle bli oerhört förvånad om SAIK inte spelar final i vår. De har ett system som fungerar oerhört bra samtidigt som att det inte är jättesvårt att ersätta spelare. Alla vet sin roll och så länge de håller dig till den är Skellefteå oerhört svårslagna. Nu möter de Luleå HF, som har tagit ett steg bakåt på riktigt den här säsongen. Luleå är dessutom ett av ligans sämsta hemmalag, vilket öppnar för Skellefteå.

Luleås stora problem den här säsongen har varit deras effektivitet. De gör mål på strax under 9 % av sina skott, vilket är bedrövligt. Den här siffran kommer antagligen stiga under andra halvan av säsongen, men att det skulle lossna mot Skellefteå? Njaeeeee. De är dessutom horribla i powerplay. Det är bara Modo som är sämre i den spelformen. Skellefteå kommer att utnyttja Luleås alla svagheter och vinna det här med 3 – 1.

För fler speltips kan du besöka spelbloggare.se.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.