Dagens speltips | Luleå mot Djurgården | SHL 2014/15
Speltips

Luleå mot Djurgården

Hockey
Spelmarknad:
LHF - DIF
Tips:
X
Odds:
4.10
Spelstopp:
7 March 17.15
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Om Färjestad går igenom Brynäs på ett bekvämt sätt så tror jag att det här kommer bli en tuffare matchserie. Luleå mot Djurgården har varit en tuff och intensiv matchserie med mycket känslor. Jag har fasvårt att sia om vilket lag som avancerar här och är tämligen övertygad om att vi kommer få se tre matcher.

Just nu får vi 4.10 på att det blir oavgjort i den första matchen och jag tror att åtminstone en av matcherna kommer att behöva övertid. 4.10 är ett kul odds och jag tror definitivt att det är spelvärt. Rygga spelet på unibet.com.

Rivaliteten mellan lagen här började när Johan Forsberg försökte (?) avsluta Daniel Fernholms karriär med ett av de fulaste påhoppen jag har sett i SHL/Elitserien. Att lagen dessutom har följts åt i tabellen har naturligtvis bara eldat på rivaliteten. Lagen har mötts fem gånger och Djurgården har vunnit 3 av matcherna, men det har varit jämt. På de fem matcherna har Luleå gjort tolv mål och bara släppt in elva och de siffrorna vittnar om hur jämt det är mellan lagen.

Jag kan inte säga vilka som vinner den här matchserien men jag känner mig ganska bekväm med att säga att vi kommer få se tre intensiva och bra hockeymatcher.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.