Dagens Speltips | Ljusddals BK mot Edsbyn | Bandy
Speltips

Ljusdals BK mot Edsbyn

Bandy
Spelmarknad:
Ljusdals BK - Edsbyn
Tips:
Ö 8.5
Odds:
1.85
Spelstopp:
12 December 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens speltips kommer från Elitserien i Bandy. Edsbyn åker till Ljusdal för att ta enkla poäng mot en mycket svag motståndare. 1.08 på Edsbyn har väl visserligen lite spelvärde, men det är alldeles för lågt för att vara intressant. Jag väljer istället att spela över 8.5 mål till 1.85 hos Unibet. Vill du rygga spelet och ta del av en schysst välkomstbonus värd 1200 spänn kan du klicka här.

Ljusdals BK har inlett säsongen precis som väntat. Jättedåligt. Två oavgjorda och åtta förluster på sina tio första matcher är ungefär det som förväntades av laget inför säsongen. Ljusdals BK kommer antagligen att få nöja sig med tre vinster den här säsongen, och mot Edsbyn ikväll har de ingenting att hämta. Edsbyn tuggar på i maklig takt. de ligger fyra i ligan och de har vunnit hälften av sina tio matcher. Utöver det så har de även spelat oavgjort två gånger.

Edsbyn är mycket bättre än Ljusdal och med tanke på förutsättningarna känns det som att det här kan bli en målrik historia. Edsbyn har gjort 47 mål på tio matcher, vilket är i lägsta laget för de tippade topplagen. Jag har en känsla av det målsnittet kommer att öka ganska dramatiskt i kväll då de möter Ljusdal. Bara två lag har släppt in fler mål än vad de har gjort. En annan faktor som vi inte får glömma av är vädret. Enligt klart.se så kommer Ljusdal bjuda på +/- 0 ungefär och lite moln. Ganska perfekta förutsättningar för bandy med andra ord. Det här öppnar för en välspelad match där Edsbyn kommer att kunna blåsa på.

Edsbyn vinner vinner med 8 – 2 och vi hittar överspelet. Fram med portföljen.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.