Speltips - Liverpool mot Southampton Premier League 16/8
Speltips

Liverpool mot Southampton

Sport
Spelmarknad:
Liverpool mot Southampton
Tips:
1/1
Odds:
1.90
Spelstopp:
17 August 14.30
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Liverpool och Southampton ställs mot varandra i första omgången av säsongens Premier League. Båda lagen har tappat spelare från förra säsongen. Liverpool släppte ju som bekant iväg Luis Suarez till Barcelona, medan Southampton har en väldigt ny oprövad line up efter att ha sålt ett gäng spelare under sommaren.

Med en massa stålar in på kontot efter att ha sålt Suarez köpte Brendan Rodgers in fem nya spelare varav hela tre (!) av dem värvades från just Southampton: Rickie Lambert, Dejan Lovren och Adam Lallana. Den sistnämnde är för närvarande skadad, men Lovren och Lambert är båda disponibla även fast ingen av dem troligen är tänkta som startspelare i premiären.

Luis Suarez kommer att lämna ett väldigt stort tomrum i Liverpool. Det är det ingen frågan om. Att utmana om titeln på det sättet som man gjorde förra året känns inte alltför troligt. Men om jag vore Liverpool-supporter så skulle jag inte misströstat. Raheem Sterling är en av mina absoluta favoritspelare efter hans prestation förra säsongen, och kan Daniel Sturridge leverera 20+ mål även i PL 2014/15 är en topplacering inte svårt att tänka sig. Jag tror att Southamptons försvar som inte bara tappade Lovren till Liverpool, utan även Luke Shaw till Manchester United, kommer få det jobbigt mot kvicke Sterling och Sturridge under söndagen.

Lägg också till att Liverpool hade ett väldigt fint hemmafacit under fjolårs-säsongen. På 19 matcher vann man 16, spelade oavgjort 1 och förlorade 2. Nej det här bärgar nog Liverpool. Jag spelar på 1/1 (dvs. att Liverpool leder i halvtid och vinner vid fulltid) vilket du får 1.90 på hos Ladbrokes.

Mest intressant med Southampton för den nya säsongen är den nya tränaren Ronaldo Koeman, en fantastisk före detta spelare med en knackig tränarkarriär. Han har en tuff uppgift att samla ihop resterna av Southamptons trupp och göra dem till ett nytt lag efter att ha sålt så många spelare i sommar. Han hann göra en del värvningar själv med pengarna som han fick in från Liverpool och United. Fraser Fostier (målvakt), Dusan Tadic (mittfält) och Graziano Pelle (anfallare) hämtades in. Tadic och Pelle hämtades in från Holländska ligan där Koeman uppenbarligen har koll. Tadic kom från Twente och Pelle från Feyenord där han gjorde 23 mål på 28 matcher. Koeman har också lånat in Ryan Bertrand och Saphir Taider från Algeriet som många av er förmodligen såg lite av i VM. Det är ganska många spelare som ska spelas in.

Southampton kommer ha det för svårt mot Liverpool på Anfield. Mittfältet ser okej ut, men försvaret är alldeles för decimerat efter sommarens försäljningar. Jag spelar som sagt 1/1 hos Ladbrokes.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.