Speltips | Liverpool mot Chelsea | Ligacupen
Speltips

Liverpool mot Chelsea

Fotboll
Spelmarknad:
Liverpool - Chelsea
Tips:
Över 2.5
Odds:
2.05
Spelstopp:
20 January 20.45
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Kvällen bjuder på en hel del mysigt i idrottsväg. Nere i Qatar ska handbollsherrarna mosa Algeriet och borta på de brittiska öarna ställs Liverpool och Chelsea mot varandra i ligacupen. Matchen spelas på Anfield och jag har en känsla av att vi får se en ganska bra fotbollsmatch här. Comeon ger oss 2.05 på över 2.5 mål i matchen vilket är klart spelvärt. Om du inte har något konto hos comeon.com så kan du öppna ett konto, sätta in hundra spänn och sedan få 500 spänn att lira för. Det är en schysst deal.

Chelsea kommer till matchen med en stark 5 – 0 mot Swansea iryggen. De behövde inte ta sig ut speciellt mycket och José Mourinho lyfte av Diego Costa med ganska mycket tid kvar, så han bör vara spelklar ikväll. Chelsea har kopplat ett bra grepp om ligan efter att Arsenal körde över City i helgen och nu ska det ganska mycket till för att Mourinhos grabbar ska tappa ligasegern. MEd ett bra läge i ligan så tror jag att de lägger lite mer fokus på den här matchen än vad de hade gjort om City slagit Arsenal senast.

Liverpool har ryckt upp sig lite den senaste tiden och om de fortsätter på den inslagna vägen så kan de vara med och peta bland topplagen och med lite flyt kan de kanske knipa fjärdeplatsen Nu tror jag inte att de är tillräckligt bra för det, men möjligheten finns. Ni som har hängt med i det jag har skrivit om Liverpool den här säsongen vet att jag är ganska skeptisk till Brendan Rogers och hans grabbar. Jag tror det här är en match där vi verkligen får se att kvalitén på mittfältet och i försvaret hos Liverpool inte håller.

Chelsea vinner det här med 3 – 1 och vi hittar överspelet bekvämt. Det kommer att vara löst innan de har spelat en timme.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.