Dagens speltips | Liverpool mot | FC Basel | Champions League
Speltips

Liverpool mot Basel

Fotboll
Spelmarknad:
Liverpool - FC Basel
Tips:
X
Odds:
3.75
Spelstopp:
9 December 20.45
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Liverpool har kniven mot strupen i kvällens match mot Basel. Vinner dom så går de vidare, annars åker de ur. Tydliga förutsättningar med andra ord. Personligen så tror jag inte att Liverpool har tillräckligt med klass för att leverera under de här förutsättningarna. Basel är inte alls dåliga och jag är ganska övertygad om att de kan ta en poäng har relativt ofta. Vi får 3.75 på oavgjort här av comeon.com och med tanke på spelvärdet i det oddset så får det bli dagens speltips.

FC Basel behöver bara få med sig en poäng från Anfield för att avancera till nästa runda av turneringen och med tanke på hur de ha spelat så tror jag att de klarar av det väldigt ofta. De slog Liverpool hemma i Schweiz och förlorade knappt mot Real Madrid när lagen möttes i Spanien.

Vad Liverpool håller på med behöver vi knappt gå in på. De ligger på niondeplats i ligan och spelet har sett allmänt bedrövligt ut. De är naturligtvis hårt drabbade av att Daniel Sturridge men att lägga alla ägg i en korg är sällan speciellt bra. Speciellt när man låter en kille med skörare ben än vad Arsené Wenger har hålla korgen.

I mina ögon är Liverpool för dåliga för att avancera och de förtjänar det inte. Jag går på en poäng till FC Basel här.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.