Speltips - Liverpool Chelsea Premier League 25/4
Speltips

Liverpool – Chelsea

Sport
Spelmarknad:
Liverpool - Chelsea
Tips:
BLGM, nej
Odds:
2.25
Spelstopp:
27 April 15.05
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Det kan avgöras i helgen. Om Liverpool tar tre pinnar blir det nog en ligatitel för Rodgers mannar. Även ett kryss är inte helt fel. Mourinho sa att han satsar på Champions League och att han kan komma att ställa upp med ett b-lag. Ja, Mourinho är Mourinho. Allt han säger är mer eller mindre tillskruvat. Så även i det här fallet. Det går ju fortfarande att vinna PL även fast det är mycket osannolikt. Man måste vinna över Liverpool och övriga två matcher i PL som man har kvar att spela. Liverpool måste samtidigt förlora en till av sina två kvarvarande matcher efter det. Sedan måste även Manchester City förlora en av sina fyra sista matcher. Då vinner Chelsea Premier League. Mycket osannolikt, men allt kan ju hända.

För mig skriker det fördel Liverpool. Inte bara med tanke på att Chelseas halmstrån är så svårgreppade, utan mestadels för att fokus och energi i huvudsak är investerat i Champions League. Liverpool har ju kunnat ta det lugnt och ladda inför helgens match medan Chelsea kämpade till sig en poäng i det så viktiga första CL-mötet mot Atlético Madrid.

Chelsea som gjorde en taktiskt felfri match mot Atlético hade dock rikligt med otur. Petr Cech och John Terry utgick med skador. Sedan gammalt är ju även Eto’o och Hazard inte tillgängliga.

Jag tycker att 1.65 hos Ladbrokes på raka ettan inte alls är så dåligt. Men jag tänker prova på något mustigare oddset 2.25 att båda lagen inte gör mål, även det hos Ladbrokes. Jag förväntar mig att Sturridge, Suarez eller Sterling gör en kasse och sedan kommer det griskämpas i defensiven med en Gerrard som städar upp mellan backlinje och mittfält som han gjorde så bra mot exempelvis Manchester City.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.