Speltips | Linköping mot Växjö Lakers | SHL 22a september
Speltips

Linköpings HC mot Växjö Lakers

Hockey
Spelmarknad:
LHC - Växjö Lakers
Tips:
2
Odds:
2.85
Spelstopp:
22 September 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Växjö Lakers åker till Linköping för den första matchen av den femte SHL-omgången. Guldfavoriten, Växjö, har inlett säsongen helt okej och tagit sju poäng på sina fyra första matcher. Lakers har spelat ett bra försvarsspel och bara släppt in sju mål på sina fyra matcher. Det här är riktigt bra och en bra defensiv vinner mästerskap, så det ser onekligen ut som att Växjö har en bra grund att stå på. Problemet har varit den offensiva produktionen. Två mål per match är inte speciellt imponerande, men det kommer att släppa ganska snart. Personligen så tror jag att det här är ett bra läge för Växjö och 2.85 för bortavinsten känns bra.

Oddset kommer från Betsson. Betsson är väldigt bra på svensk hockey. De har många och relativt höga odds. Vill du öppna ett konto och rygga spelet hos Betsson gör du det här.

Linköping har varit lite upp och ner i säsongsinledningen. De har tagit ful pott i sina två hemmamatcher samtidigt som de har kammat noll på bortaplan. De kommer från en väldigt bra match mot Örebro där de vann enkelt med 3 – 0. Växjö är dock ett mycket bättre lag än Örebro och jag har svårt att se hur Linköping ska kunna utmana Växjö. Linköping ser ganska svaga ut defensivt och jag tror att Växjö vrider på alla växlar här. Deras tre senaste matcher har slutat med straffläggning och jag tror att Växjö har tröttnat på att dela på poängen.

Lakers visar klassen här och vinner komfortabelt med 3 – 1 mot Linköping i kväll. 1 – 3 ger 17 gånger pengarna och jag lägger ett litet spel då det också.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.