Liechtenstein mot Sverige -
Speltips

Liechtenstein mot Sverige

Fotboll
Spelmarknad:
Liechtenstein - Sverige
Tips:
Sverige -2.5
Odds:
8.00
Spelstopp:
9 October 20.45
Spela här!
€30 i gratisspel!

Erik Hammaren och resten av det svenska landslaget i handikappfotboll ska ta ytterligare ett steg mot EM i Frankrike. Missförstå mig inte nu. Sverige urusla på att spela boll och jag tror inte det finns en möjlighet att vi får se de blågula tröjorna i Frankrike nästa sommar. 

Med det sagt så finns det inte på världskartan att Erik Hamrén tappar poäng i kväll. De ställs mot Liechtenstein, ett lilleputtland med ungefär 40 000 invånare. Trots att vi hade fått ett bättre landslag genom att slumpvis välja elva av de nyanlända som samlas utanför T-centralen i Stockholm varje dag än att låta Hamrén ta ut truppen så kommer Sverige att ta tre poäng i kväll. Sverigevinsten betalar 1.10 och det är naturligtvis inte intressant. Vad som däremot är intressant är erbjudandet vi får från Paddy Power!

1200x627_AFF_SB_Liechtenstein_v_Sweden

Paddypower.com har dragit igång en kampanj för nya kunder där du kan spela på att Sverige ska vinna med åtminstone tre måls marginal till 8.00 gånger pengarna. Jag vet att tre mål är mycket begärt av dagens landslag men den bör hitta hem tillräckligt ofta för att vi ska kunna lägga en slant. Jag är inte helt övertygad om att Sverige kör över kvällens motståndare men 8.00 gånger är bra så om du inte har något konto hos Paddy är det här ett utmärkt läge!

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.