Speltips | RC Lens mot PSG | Franska ligan 17e oktober
Speltips

Lens mot Paris St Germain

Fotboll
Spelmarknad:
RC Lens - PSG
Tips:
1
Odds:
10.00
Spelstopp:
17 October 20.30
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Det är fredagskväll vilket betyder att det är fotboll från Franska ligan. PSG utan Zlatan är i norra Frankrike för sin match mot RC Lens. RC Lens, lett av PSG-legendaren Antoine Kombouare, har inlett säsongen ganska knackigt här och återfinns på plats 18 i ligan. Det är 20 lag i Ligue 1.

Jag tror dock att RC Lens har en ganska bra chans mot ett skadeskjutet PSG här och när vi får tio gånger pengarna på hemmalaget måste jag testa. Det är comeon.com som bjuder på oddset och det är ganska mycket högre än hos vissa andra bolag. Om du öppnar ett nytt konto hos comeon så får du dessutom en bonus värd 400 % av din första insättning. Så om du sätter in en hundring, får du 500 spänn på kontot.

PSG är fortfarande obesegrade i ligan men de har radat upp de oavgjorda matcherna och ligger redan nu sju poäng bakom Marseille. Marsielle leds av geniet, Marcelo Bielsea och jag är inte helt säker på att PSG lyckas ta sig i kapp dem. PSG kommer till kvällens match utan Zlatan Ibrahimovic, David Luiz, Ezequiel Lavezzi och Marquinhos. Det här är tunga avbrott och RC Lens vet precis vad man ska göra. De har sagt att de ska gå ut och kämpa för att ta en poäng så jag kan tänka mig ett igelkottsförsvar runt eget straffområde, vilket kan frustrera PSG. Oddset för hemmavinst här är tillräckligt högt för att vi ska hoppas på att RC Lens lyckas knoppa in en hörna eller ställa om snabbt och kontra in en boll.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.