La Liga Vecka 11 med Adam Pinthorp | Tippat
Speltips

La Liga vecka 11 med Adam Pinthorp

Fotboll, Spanien
Spelmarknad:
La Liga vecka 11
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
20 March 22:00
Spela här!

Adam Pinthorp är tillbaka med sina tankar inför helgens omgång av La Liga. Oddsen kommer som vanligt från betsafe.com där du får 1000 kr extra att spela för när du öppnar ditt konto.

Deportivo La Coruña mot Levante
Deportivo: 1.90
Oavgjort: 3.40
Levante: 4.20
Kommentar: Efter succéhösten har Deportivo La Coruña inte alls kommit upp i samma standard sedan säsongen vände. Formen har sviktat och målproduktionen har lyst med sin frånvaro. Därför möter ett uppjagat Levante fyllt av självförtroende sedan derbysegern mot Valencia senast Depor i precis rätt läge. Jag tror stenhårt på bortalaget i den här matchen. Man fixar minst krysset.

Spel: Levante.

Villarreal mot Barcelona
Villarreal: 9.75
Oavgjort: 5.25
Barcelona: 1.31
Kommentar: Två väldigt formstarka lag som drabbar samman på El Madrigal på söndag. Båda är vidare till kvartsfinal i Champions respektive Europa League och lär ha en del trötta ben, men potentialen för en match med stor underhållning ligger oavsett vilket runt hörnet. Är det nu Barças svit på 38 matcher utan förlust skall brytas? Jag ser det inte som någon omöjlighet. Villarreal har historiskt stört Barcelona och har alla möjligheter att göra det även nu. Däremot befinner sig Barça i ett läge där formen på framför allt anfallstrion är så ruskig att det inte går att blunda och se någon annan utväg än att laget – oavsett hur den spelmässiga insatsen är – tar tre poäng. Men enkelt, det lär det inte bli. Varning för Villarreal.

Spel: Oavgjort/Barcelona.

Valencia mot Celta Vigo
Valencia: 2.35
Oavgjort: 3.50
Celta: 2.90
Kommentar: Valencia är på nedre halvan i ligan, åkte ur gruppen i Champions League och föll ur systerturneringen Europa League mot ligakonkurrenten Athletic. Nej, det har inte gått särskilt bra den här säsongen. Inte heller sedan Gary Neville anslöt som tränare. Och med trötta ben från torsdagens batalj är frågan om laget kan ställa om både fysiskt och mentalt? Jag tror Celta Vigo utnyttjar detta till max och vinner på Mestalla.

Spel: Celta Vigo.

Real Madrid mot Sevilla
Real Madrid: 1.34
Oavgjort: 5.50
Sevilla: 8.00
Kommentar: Den avslutande av många stormatcher i Spanien den här helgen. Båda lagen har varit i gång med Europa-spel och det kan finnas risk för slitage. Vad gäller den här matchen på Santiago Bernabéu förutspår jag att Sevilla kommer mer taggat till mötet då laget har betydligt mer att spela för i ligaspelet. Real Madrid kommer inte ta någon ligatitel, som bäst bli tvåa, och det är detsamma som ett nederlag. Sevilla krigar för att kliva i kapp Villarreal om fjärdeplatsen och ser nog sin chans att kunna närma sig via poäng här. Real-fördel genom hemmaplan – men varningens finger för Sevilla. Ibland slår motivation klass.

Spel: Real Madrid/oavgjort.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.