Köpenhamn - Qaraba? -
Speltips

Köpenhamn – Qaraba?

Fotboll
Spelmarknad:
Köpenhamn - Qaraba?
Tips:
U2.5 mål
Odds:
1.65
Spelstopp:
23 August 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Nu är Champions League-drömmen ytterst nära när kvalet går in absolut sista matchen innan eventuellt gruppspel. Jag blickar nedåt till våra grannar i Danmark och förväntar mig en målsnål drabbning mellan Köpenhamn och Qaraba?.

Jag tror på en målsnål historia i Köpenhamn, precis som i första matchen i Azerbadjan som slutade med 1-0 till hemmalaget. Qaraba?s defensiv är i stort sett väldigt stabil och det kan bli tufft för Köpenhamn att få hål på gästerna.

 

Lite statistisk. På de 29 senaste ligamatcherna i ligan har Qaraba? släppt in fler än ett mål vid endast fyra tillfällen. På åtta spelade bortamatcher i CL-sammanhang så har det bara skett en gång – och bara en av dessa har slutat med fler än två mål, och det var senast borta mot Sheriff.

 

Köpenhamn har haft en skakig säsongsinledning och ligger sexa i ligan efter lika många spelade omgångar. Man klarade tillslut av Vardar i förra omgången av CL-kvalet, men det var inte övertygande. Detsamma kan man säga omgången innan när man med nöd och näppe klarade av slovakiska Žilina (utvisning i hemmamatchen ställde till det för slovakerna).

 

Anyhoo. Qaraba?s rutin och försvarspel är bra mycket vassare än både Vardar och Žilina. Dessutom måste Köpenhamn ta det lite försiktigt så man inte släpper in ett troligtvis förödande baklängesmål.

 

• Jag testar U2.5 mål till 1.65 hos Unibet där jag hittar bäst odds. Skaffa konto + fläskig bonus här.

• Vill man öka oddset lite så kan man testa Asian -2.25 mål på SuperLenny till 1.80. Då vinner du vid 0 och 1 mål, och hälften vid 2 mål.

• Vill man öka oddset ännu mer så kanske U1.5 mål kan vara på sin plats? Det ger 3.05 x flisen på Unibet.

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.