Speltips | Karlskrona mot HV71 | SHL
Speltips

Karlskrona mot HV71

Hockey
Spelmarknad:
KHK - HV71
Tips:
2
Odds:
2.10
Spelstopp:
21 October 19.00
Spela här!

Jag hade högre förväntningar än de flesta på Karlskrona, men det kanske är dags att komma tillbaka till verkligheten. Idag har de en tuff match hemma mot HV71 som är i behov av poäng och jag tror bortalaget har goda möjligheter här.

Spela HV71 till 2.10 och få 100 kronor gratis hos Mobilbet här!

Screen Shot 2015-10-21 at 10.33.56

HV71 fick en tung start på säsongen och drabbades av både tunga skador och onödiga avstängningar. Det resulterade i att de tvingades spela med juniorer som inte är speciellt framträdande i J20-elit. Med det i åtanke är det inte speciellt konstigt att poängen uteblev. Nu är Chris Campoli och Kristoffer Berglund tillbaka i truppen och det ser ut som att Eric Christensen börjar få ordning på rören igen. Hv71 såg riktigt bra ut i två perioder mot Djurgården senast och de bör ha goda möjligheter mot ett mediokert Karlskrona.

KHK kommer från en förlust borta mot Brynäs och laget är under isen. Jag tror fortfarande att de kommer förbättra målvaktsspelet framöver, men ikväll tror jag att HV:S snabba forwards kommer ha lekstuga. Spelare som Tedenby, Sandberg, Törngren och Örnerud bör få stora ytor mot Karlskronas svaga försvar.

Hv71 vinner med 4 – 2.

Filip Sandberg slog igenom i U20-VM för ett par säsonger sedan. Nu är han påväg att etablera sig på seniornivån.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.