Dagens speltips | Karlskrona mot Frölunda | SHL
Speltips

Karlskrona mot Frölunda

Hockey
Spelmarknad:
KHK - Frölunda
Tips:
ö 5.5
Odds:
1.89
Spelstopp:
23 October 19.00
Spela här!

Fredagskvällen bjuder på botten mot toppen i SHL och det här kan bli en otäck tillställning för Karlskrona. Jag ser inte hur Karlskrona ska klara av att stå emot Frölundas offensiv här och spelar gladeligen över 5.5 mål i matchen till fina 1.89 hos Mobilbet.

Spela på SHL hos Mobilbet här! Du får hundra kronor utan att göra någon insättning.

Screen Shot 2015-10-23 at 09.52.25

Frölunda har inlett ligaspelet med 28 poäng på elva matcher. De har gjort 48 mål och bara släppt in 22. Målskyttet fick visserligen en rejäl boost senast mot Linköping när allting ramlade in, men det var inget snack om att de var mycket bättre än vad Linköping var. Frölunda har bra fart på rören, tydliga direktiv i spelet och en förmåga att kontrollera pucken. De försöker undvika att dumpa ner pucken i anfallszon och de är väldigt duktiga på att flytta ut pucken ur egen zon.

De spelar en modern hockey som är svår att försvara sig emot och jag tror inte att Karlskrona kommer att vara i närheten av några poäng i kväll. Karlskrona saknar fortfarande Anton Grundel, som är lagets bästa back, och utan honom har inte Karlskrona någon som kan kontrollera Frölundas offensiva attacker.

Frölunda vinner med 6 – 2 och fortsätter ösa på i ligaspelet.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.