Speltips | Karlskrona mot Västerås | Final Hockeyallsvenskan
Speltips

Karlskrona HK mot Västerås

Hockey
Spelmarknad:
Karlskrona HK - Västerås IK
Tips:
KHK
Odds:
1.90
Spelstopp:
10 March 19.00
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Vi kan få en ny bekantskap i SHL nästa säsong. Karlskrona HK har chansen att kliva upp i högstaligan redan i kväll. Det enda som krävs är att de slår Västerås hemma i ett kokande Arena Karlskrona. Vi får 1.90 på att KHK vinner matchen (då räknas även vinst efter övertid) och jag tycker nog att det är värt ett spel.

Oddset kommer från comeon.com som dessutom firar sin femte födelsedag resten av månaden. De har nya erbjudanden varje dag så vi rekommenderar verkligen att ni kollar in vad de har på lager. Besök comeon.com här.

Karlskrona leder matchserien med 2 – 1 i matcher efter att de avgjort i den femte perioden senast. Västerås har vunnit skotten i varje match hittills men Patrick Galbraith i karlskronamålet har stått på huvudet och räddat mer än än 95 % av Västerås skott. I fem matcher lång serie så kan en målvakt avgöra på egen hand och det ser onekligen ut som att Galbraith är på väg att göra just det. Jag har inte sett jättemycket av varken Västerås eller Karlskrona den här säsongen men från det jag har sett så tycker jag att KHK är bättre på att flytta pucken ur egen zon. Västerås ser lite slarviga ut och det var bara Almtuna och Bofors som slog fler icing per match än vad VIK gjorde. Nu gjorde Västerås visserligen en bra säsong, men det att slå mycket icing är sällan ett framgångsrecept och jag tror det spelet kan bli förödande i kväll.

Karlskrona kan spela ut med publiken i ryggen och sätta tuff press på Västerås och tvinga dem till stora misstag i egen zon. Det här tillsammans med deras fina målvaktsspel bör betyda att 1.90 är spelvärt.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.