Speltips | Kan Klopp rädda Liverpool? | Premier League
Speltips

Kan Klopp rädda Liverpoool?

Fotboll
Spelmarknad:
Tottenham - Liverpool
Tips:
2
Odds:
2.95
Spelstopp:
17 October 13.45
Spela här!

Jürgen Klopp gör debut i Premier League och det är ingen omöjlig uppgift han ställs inför. Liverpool åker till London för att ta sig an Tottenham på White Hart Lane och jag tror de har relativt goda möjligheter till tre poäng.

Mobilbet betalar 2.95 på Liverpool och de bör vinna den här matchen tillräckligt ofta för att vi ska testa ett liten slant.

Spela på att Jürgen Klopp tar sin första seger med Liverpool till 2.95 här!

Jurgen Klopp

Samhall, förlåt liverpoolsupportrar skulle det stå, har fått stå ut med Brendan Rodgers längre än vad som är humant. Rodgers är en parodi på fotbollstränare och hela lagbygget har varit en parodi på en proffsklubb. Jag har aldrig haft speciellt mycket till övers för Liverpool men tappade all form av respekt när de släppte Luis Suarez till ett reapris. Sedan dess har det varit rakt utför för klubben, men är det en vändning på gång?

Jürgen Klopp gjorde ett väldigt bra jobb med Borussia Dortmund och han sågs under ett par säsonger som ett fotbollsgeni. Hans sista säsong i Borussia Dortmund dök det dock upp lite frågetecken. Det gick tungt i ligan och experter hävdade att han var för endimensionell för att ha långvarig framgång. Nu är det stora frågan vad han kan göra med Liverpool… Tittar vi på truppen han förfogar över så är det inte speciellt mycket att hänga i granen. Coutinho, Benteke och Sturridge är klasspelare men bakom det ser det tunt ut. De har ett mittfält som är marginellt bättre än vad det mittfält Erik Hamrén brukar skicka ut i krig och försvaret är inget vidare det heller.

Klopps första match är dock väldigt bekväm. De möter Tottenham på bortaplan och även om Spurs har inlett säsongen hyfsat bra är de inte speciellt bra. Tottenham har Christian Eriksen, men bakom honom är det helt tomt. Så länge Liverpool håller sig i skinnet och spelar disciplinerat bör de kunna plocka bort Eriksen och då är matchen vunnen.

Klopp vinner sin första match som manager för Liverpool och hela supporterskaran drömmer våta drömmar om den karismatiske tysken i 50 år framöver trots att de aldrig kommer vinna något betydande.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.