Dagens speltips | Juventus mot Palermo | Serie A
Speltips

Juventus – Palermo

Fotboll, Serie A
Spelmarknad:
Juventus - Palermo
Tips:
Hemmalaget att vinna båda halvlekarna
Odds:
2,00
Spelstopp:
17 February 20:45
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Viasat Sport Premium HD

Jämfört med tidigare i veckan så är kvällens spelutbud inte riktigt lika vasst som tidigare, men det finns några godbitar ändå och en av dem hittar vi i Serie A där Juventus tar sig an Palermo.

Spela på Serie A hos Nordicbet med 1000 kronor i bonus här!

Helgen har många intressanta matcher att erbjuda och först ut är matchen mellan suveräna serieledarna Juventus och ett mer mediokert Palermo.
Massimiliano Allegri och hans Juve har hittills under säsongen spelat tolv matcher hemma på Juventus Stadium och hittills har de vunnit samtliga. Målskillnaden på hemmaplan är 30-6 så med ett målsnitt på 2,5 mål framåt per hemmamatch och bara 0,5 bakåt så känns det som att gästerna kommer att få det tufft ikväll.

Palermo är fast i botten av tabellen. På 24 ligamatcher har de plockat totalt tre stycken trepoängare, varav två på bortaplan, men trots detta så finns det inte mycket som talar för att de ska få med sig några poäng ikväll.
Faktum är att Palermo har åtta raka förluster mot Juventus och de har faktiskt inte gjort ett endaste mål mot det här motståndet på dessa åtta senaste.

Senast Palermo tryckte in ett mål mot Juventus var i februari 2011 då de vann med 2-1 på hemmaplan.

Juventus att vinna båda halvlekarna står i 2,00 och det känns som ett vettigt alternativ med den här statistiken i ryggen.

Avspark 20:45.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.