Speltips | Juventus mot Lazio | Italienska Cupen
Speltips

Juventus mot Lazio

Fotboll
Spelmarknad:
Juventus - Lazio
Tips:
1
Odds:
2.35
Spelstopp:
20 May 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det är dags för final i den Italienska Cupen. På ena sidan står den gamla damen, som har kört över allt motstånd den här säsongen. På andra sidan har vi Lazio, vars säsong är den bästa sedan Svennis lämnade klubben (Jag vet inte alls om det här är sant eller inte. Jag ville bara få med en svennisreferens). Jag kan inte jättemycket om italiensk fotboll men jag kan tillräckligt för att förstå att 2.35 på Juventus mot inhemskt motstånd är ett bra spel.

Oddset ovan kommer från Unibet, som är ett av Sveriges hetaste spelbolag. Öppnar du ett nytt konto hos dem kan du ta del av en riktigt schysst insättningbonus så att du får en extra slant att lägga på Juventus i kvällens match. Bonusen är värd 200 % av din första insättning och du kan få upp till 1000 kronor extra att spela för.

Juventus har chans på en trippel i år. De har säkrat ligatiteln och ska spela final i Champions League om ett par veckor. De kommer att få det hett om öronen mot Barcelona, men att säkra dubbeln i kväll bör inte vara omöjligt. Lazio har visserligen gjort det hyfsat den här säsongen men de har släppt in relativt mycket mål. Juventus är klart bättre än vad Lazio är och jag tror att de är riktigt sugna på att säkra dubbeln.

Juventus vinner med 2 – 1.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.