Juventus – Milan -
Speltips

Juventus – Milan

Fotboll, Serie A
Spelmarknad:
Juventus - Milan
Tips:
Över 5,5 gula kort
Odds:
2.03
Spelstopp:
10 March 20:45
Spela här!

Toppmatch i italienska Serie A väntar ikväll när Juventus tar sig an Milan hemma på Juventus Stadium. Milan har halkat ned en aning i tabellen och är inför kvällens match placerade på en sjundeplats. Vid seger klättrar de hela vägen till en delad fjärdeplats, men vem tror med handen på hjärtat att de tar full pott mot suveräna Juve på bortaplan?

Nej, att Milan vinner och reser hem med tre poäng ikväll det tror jag inte en sekund på. Att de får in en boll bakom Buffon i Juve-målet är dock desto troligare för i fyra av de fem senaste bortamatcherna mot Juventus har Milan lyckats göra mål.
De har även vunnit två av de fem senaste, men formen just nu talar inte direkt för att Juve ska gå poänglösa på hemmaplan.

De är uppe i åtta raka segrar på hemmaplan och senaste förlusten kom mot just Milan dagen innan julafton då de föll med 2-1 efter förlängning i en cupmatch.

Det är enda förlusten för Juventus på sina 25 senaste hemmamatcher, annars är det ett obesegrat hemmalag så att de vinner ikväll och drygar ut sin serieledning är knappast någon högoddsare.

Jag väljer dock att spela på antal varningar här. Det brukar bli tuffa matcher mellan de här båda lagen så att vi får se över 5,5 gula kort till ett odds på 2.03 känns riktigt vasst.

Avspark 20:45.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.