Dagens speltips | Jokerit mot Dinamo Minsk | KHL
Speltips

Jokerit mot Dinamo Minsk

Hockey
Spelmarknad:
Jokerit - Dinamo Minsk
Tips:
2
Odds:
5.05
Spelstopp:
2 September 17.30
Spela här!

KHL kommer att få lite större utrymme i svensk media den här säsongen. Viasat har köpt rättigheterna och visar alla matcher i antingen Viaplay eller Viasat Hockey.

Vi vill naturligtvis haka på tåget och bjuder därför på ett speltips inför kvällens match mellan Jokerit och Dinamo Minsk. Jokerit har tagit full pott i sina tre första ligamatcher medan Minsk bara fått med sig en poäng. Det här har resulterat i att Jokerit är enorma favoriter inför kvällens match. Jag kan inte köpa att det finns spelvärde i ett lag som betalar 1.48 i en liga som är såpass tuff som KHL.

Jag tar ställning och spelar på vinst för Dinamo Minsk till 5.05 gånger pengarna hos Mobilbet.

Här får du hundra kronor gratis att spela för hos Mobilbet!

Båda lagen har en hel del intressanta spelare och de som slår på Viasat Hockey eller Viaplay vid 17.30 kommer att bjudas på bra hockey. I Jokerit hittar i bland annat de två svenskbekantingarna Philip Larsen och Jesse Joensuu och i Minsk återfinns backeleganten Ryan Gunderson och Jonathan Cheechoo som vann Maurice Richard Trophy (mest mål i NHL) för tio år sedan.

Jokerit har naturligtvis bra chans till att bygga på sin vinstrad men oddset på Minsk är för bra för att avstå. De bör ha åtminstone 20 % vinstchans mot samtliga lag i ligan.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.