Speltips | Japan mot Venezuela träningslandskamp 9/9
Speltips

Japan mot Venezuela

Fotboll
Spelmarknad:
Japan - Venezuela
Tips:
1, BLGM
Odds:
4.10
Spelstopp:
9 September 12.20
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

VM var för japansk del en besvikelse. Många, inklusive undertecknad, har fortfarande en släng av den japanska energin vi fick se under VM i Japan/Sydkorea 2002 och att man vill se dem plocka fram det igen.

Jag tror att Japan vinner hemma mot Venezuela som får åka väldigt långt för att spela en träningsmatch. Samtidigt är inte Venezuela så dåliga som många verkar tro och det är ingen promenadseger för Japan som väntar. Jag tänker spela på att Japan vinner och att båda lagen gör mål till 4.10 hos Ladbrokes. Det är ju ändå träningsmatch och när ett sydamerikanskt lag ska spela mot ett asiatiskt lag känns det logiskt att det blir Hawaii-fotboll eftersom det ligger någonstans mitt emellean. Vänligen se illustration:

varldskarta

FIFAs Coca Cola ranking är ju ett skämt. Det vet alla. Det är inte bara namnet som är riktigt hemskt, utan även poängsystemet som gör att länder med dassigt motstånd i sin kvalregion får en massa oförtjänta poäng och med det rankas högre. Men hur som helst är det en ranking som jag ändå aldrig kan sluta titta på. Venezuela är rankad 29:a (före Sverige som är på plats 30). Japan är på plats 44.

Japan torskade mot Uruguay förra fredagen med 0-2. Innan dess var det VM där man åkte på 1-4 mot Colombia, 0-0 mot Grekland och 1-2 mot Elfenbenskusten. Venzuela å andra sidan har 1-3 förlust mot Sydkorea, 1-2 förlust mot Honduras och 1-1 mot Paraguay innan det.

Spelbolagen verkar övertygade att Japan ska vinna. Jag tror mer på Japan än Venezuela men spelar definitivt inte på 1.75 på raka ettan. Venezuela har gjort mål i 13 av sina 16 senaste matcher. 4.10 på att Japan vinner men att Venezuela petar in en kasse låter intressant. Spelet hos Ladbrokes.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.