Jakten på Stanley Cup Dag 8 -
Speltips

Jakten på Stanley Cup Dag 8

Sport
Spelmarknad:
Jakten på Stanley Cup - Dag 8
Tips:
1X2
Odds:
Varierande
Spelstopp:
24 April 01.00
Spela här!

Gårdagen va riktigt bra med Montreal – 1.5 och Rangers vinst över Flyers. Vi fortsätter titta närmare på matcherna från Stanley Cup-slutspelet. Vi har tre matcher på schemat och vi börjar med Crosby och grabbarna i Pittsburgh.

Columbus Blue Jackets vs Pittsburgh Penguins
Pittsburgh leder matchserien med 2 – 1 och kan ta ett rejält grepp om Blue Jackets i natt. Blue Jackets har lyckats hålla både Malkin och Crosby mållösa i de tre första matcherna. Min känsla är att det är ohållbart och att vi får se en poängexplosion av de två superstjärnorna. Jag tror att Penguins har ledsnat på Blue Jackets nu och att de vinner de två kommande matcherna enkelt.  Jag spelar Penguins -1.5 till 3.20 hos Betsafe. Det mesta tyder på att penguins kommer att dominera matchen och puckinnehavet vilket kan leda till att slutsiffrorna rinner i väg. Jag säger 4 – 1 till Pens i natt.

Dallas Stars vs Anaheim Ducks
Dallas nöp en seger senast efter att Kari Lehtonen hållit nollan och gjort 37 räddningar. Lehtonen är en bra målvakt, men det blir svårt att upprepa bedriften från förra matchen. Ducks har inte gjort mål på något av sina 8 senaste powerplay och statistiskt borde det vända ganska snart. Får Ducks hål på Lehtonen och ordning på sitt powerplay är de för bra för Dallas. Vi får 2.60 på Ducks i natt och det känns som ett bra odds. Jag var tveksamt till Ducks inför matchserien, men det ändrades efter de två första matcherna och nu är jag tämligen säker på att Ducks vinner de två nästa matcherna.

Chicago Blackhawks vs St Louis Blues
Det verkar som St Louis Blues får klara sig utan David Backes i nattens match. Han har inte återhämtat sig helt från den tackling som Brent Seabrook delade ut i match två. Min gissning är att han är tillbaka till nästa match. Det här ett tufft avbräck, då det är en av nyckelspelarna för Blues. Blackhawks är utan Brent Seabrook, som är avstängd efter den ovan nämnda tacklingen. Spontant känns det dock som att Blues har förlorat mest på det här. Chicago har andra backar som kan täcka upp för Seabrook och Blackhawks verkar klara sig bra utan honom. De stängde Blues totalt senast och jag tror det fortsätter så i natt. Jag lirar Blackhawks till 2.09.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.