Speltips - Jakten På Stanley Cup - Dag 7 - Tippat
Speltips

Jakten på Stanley Cup – Dag 7

Sport
Spelmarknad:
Jakten på Stanley Cup - Dag 7
Tips:
1X2
Odds:
Varierande
Spelstopp:
23 April 01.05
Spela här!

Om jag har räknat rätt så är vi inne på dag 7 av Stanley Cup-slutspelet. I natt kan Montreal Canadiens avancera till nästa runda. Nattens andra matcher är Red Wings vs Bruins och Flyers vs Rangers.

Montreal Canadiens vs Tampa Bay Lightning
Montreal Canadiens har sett väldigt bra ut och i natt så kan de sopa hem matchserien mot Tampa hemma i Bell Centre. Det kommer att vara en elektriskt stämning på läktaren och jag tror att Montreal Canadiens slår ut Tampa  i natt. Jag gillar verkligen hur Montreal har fått ihop laget. Det känns som att Thomas Vanek var den sista pusselbiten som behövdes för att de ska kunna göra rejäl skada i ett slutspel och resten av lagen i öst kommer få se upp med Montreal i år. Jag tror pressen och stämningen på läktaren kommer bli för mycket för Tampa Bay och att Montreal avancerar. 1.90 är inget jättekul odds med tanke på hur jämnt det var mellan lagen under ligaspelet. Jag gillar Montreal -1.5 bättre då jag tror att det finns risk för att det rinner i väg om Tampa tappar in ett par puckar. 4 – 1 Montreal

Detroit Red Wings vs Boston Bruins
Boston Bruins såg ut som de gjorde under ligaspelet senast. De neutraliserade Red Wings fart och förvaltade sina numerära överlägen väl. Rask var stabil i målet och jag tror inte att Red Wings tar några mer segrar i den här matchserien. Bruins är helt enkelt lite för starka för Red Wings. Vi får 2.20 på att Bruins vinner i natt och det känns som ett ganska bra odds. Red Wings hade behövt Henrik Zetterberg på isen den här matchserien och nu vinner Bruins tre raka.

Philadelphia Flyers vs New York Rangers
Flyers såg ut som ett slaget lag senast, men Jake Voracek och Ray Emery vände matchen till Philadelphias fördel. Ray Emery var bättre än Henke Lundqvist senast, men att det skulle hända igen tror jag inte. Jag tror fortfarande att Henke vill gå djupt in i slutspelet det här året. Jag tror dessutom att han gör det. Jag är tämligen övertygad om att Henke vinner den här matchen åt Rangers. Jag spelar Rangers till 2.70 och under 5 mål till 1.97.

Los Angeles Kings vs San Jose Sharks
Kings har kniven mot strupen efter att förlorat de två inledande matcherna mot San Jose Sharks. Quick har sett lite skakig ut i kassen och statistiken är ganska tydlig. Sharks har mosat Kings i de två första matcherna. Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro här. Sharks har sett starka ut, men  kan vi verkligen köpa att Kings ska bli bortsopade utan att vinna en match? Jag tror att Kings tar det i kväll. De har hemmaplan och varken Mike Richards eller Dustin Brown har gjort poäng än. Kings tar det men jag skulle inte lägga allt för stor procent avbankrullen på dem. Kings till 2.30 är i lägsta laget.

Oddsen kommer från Betsafe där du kan få en bonus värd 500 spänn.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.