Speltips | Inter mot Sampdoria | Italienska Cupen
Speltips

Inter mot Sampdoria

Fotboll
Spelmarknad:
Inter - Sampdoria
Tips:
2
Odds:
4.75
Spelstopp:
21 January 21.00
Spela här!

Det är cupspel i veckan och jag tror mig ha hittat ett bra läge för ett skrällspel i italienska cupen. Inter möter Sampdoria på hemmaplan klockan 21:00 i kväll. Sampdoria står i hela 4.75 och med tanke på sättet som de har spelat den här säsongen så tror jag det är ett superodds.

Oddset kommer från Betsafe och om du vill ta rygg klickar du på den här länken.

Inter har haft en lite halvtung säsong i Serie A. De ligger nia i tabellen och det stora problemet har varit att de har släppt in ganska mycket mål. Även om de gör mycket mål så har deras knackiga defensiv lett till att de tappat många onödiga poäng.

Sampdoria är raka motsatsen i ligaspelet. De har en tät defensiv och det är bara Juventus och Roma som släppt in mindre mål. Sampdoria tränas av Sinisa Mihajlovic (världens bästa vänsterfot någonsin) och det här kommer bli en matchbild som passar honom utmärkt. Sampdoria kommer att fokusera på att hålla fortet för att sedan kontra med snabba omställningar. Det här är ett spel som Sampdoria är oerhört bra på och jag tror de har en väldigt bra chans till vinst här.

Ser vi till inbördes möten och historik så är Inter befogade favoriter men 4.74 på Sampdoria här är alldeles för bra för att avstå.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.