Speltips | Indianapolis Colts mot New York Jets | NFL
Speltips

Indianapolis Colts mot New York Jets

Football
Spelmarknad:
Colts - Jets
Tips:
2
Odds:
3.40
Spelstopp:
22 September 02.30
Spela här!

Monday Night Football med Indianapolis Colts mot New York Jets står på schemat och jag tror vi får se en rejäl skräll här. Betsafe betalar 3.40 på New York Jets och med tanke på hur Andrew Luck såg ut i första omgången så känns det som ett kanonodds.

Spela på NFL hos Betsafe och få 1000 kronor i bonus! Klicka Här!

Screen Shot 2015-09-21 at 10.04.32

Många har tippat Indianapolis Colts som Super Bowl-vinnare den här säsongen. – Big fucking chance, säger jag. Andrew Luck gjorde bort sig totalt första veckan. Han kastade två interceptions och Colts mäktade bara med 14 poäng mot Buffalo Bills första veckan. Samma lag som Tom Brady hade 466 passningsyards och tre touchdown-passningar mot igår. Nu möter Colts ett av ligans bästa försvar och även om Luck har potentialen till att plocka isär Jets så tycker jag att oddset är alldeles för bra för att avstå.

Andrew Luck är en ligans bästa quarterbacks, men så länge han ser ut som han gjorde förra veckan kan vi vara bekväma i att spela mot Indianapolis Colts.

Så länge Jets kan vårda bollen bör de ha väldigt goda möjligheter till vinsten och jag tycker inte att det ska vara speciellt svårt att marschera framåt på ett lungt och kontrollerat sätt mot Indianapolis.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.