HV71 mot Växjö Lakers -
Speltips

HV71 mot Växjö Lakers

Hockey
Spelmarknad:
HV71 - Växjö Lakers
Tips:
X
Odds:
3.90
Spelstopp:
17 October 19.00
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Det är smålandsderby och fredagsmatch i Kinnarps Arena. Som upplagt för publikfest med andra ord. Personligen tror jag på en väldigt tät match här och spelar oavgjort till 3.90. Oddset kommer från Comeon som ger alla nya kunder en bonus värd 400 spänn om man sätter in en hundring. Just det. Sätter du in hundra spänn hos comeon.com så får du 500 pix att lira för. Du kan öppna ditt konto här.

Båda lagen hade bortamatcher som slutade 2 – 1 i onsdags. Skillnaden var att HV71 van  sin match mot FBK medan Växjö torskade mot Skellefteå. Färjestad dominerade till stora delar matchen mot HV71, men tack vare ett par individuella nummer av Mattias Tedenby och Kevin Fiala lyckades HV71 vinna. Färjestad sköt väldigt mycket men väldigt få av skotten kom från bra lägen. HV71 var riktigt bra i egen zon. De höll ut FBK, lät Wesslau göra förstaräddningen och såg sedan till att FBK inte kom in på mål. Det var ett oerhört lyft för HV71 och om de lyckas kombinera det här spelet med den offensiva press om Andreas Johansson vill spela med kommer det bli en kul vinter i Jönköping.

Växjö har inlett säsongen som väntat. De har varit bra defensivt och producerat en hel del via sina omställningar. De har bara släppt in 19 mål på 11 matcher vilket är vansinnigt bra.

Det här bör bli en match där Växjö låter HV71 driva spelet för att sedan vända spelet snabbt. Andreas Johansson är väl medveten om Växjös omställningar och jag skulle bli förvånad om han överbelastar allt för mycket i offensiv zon. Det här blir 1 – 1 eller 2 – 2 och matchen avgörs på straffar. Filip Sandberg avgör.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.