Dagens speltips | HV71 mot Frölunda | SHL
Speltips

HV71 mot Frölunda

Hockey
Spelmarknad:
HV71 - Frölunda
Tips:
X
Odds:
4.60
Spelstopp:
29 October 19.00
Spela här!

Fem matcher i SHL och jag vänder blicken mot Kinnarps Arena där Frölunda är på besök. Jag tror på en väldigt jämn match här och gillar oavgjort till 4.60 gånger pengarna.

Spela på SHL hos Mobilbet. Nya kunder får 100 spänn att spela för utan att behöva göra någon insättning!

www.mobilebet.com

Frölunda har varit dominanta under inledningen av säsongen så det kan verka dumt att spela mot dom. Jag gillar dock det jag har sett av HV71 den senaste tiden och tror de har en bra chans här. Hv71 hade Djurgården på repen i tredje perioden senast när domarduon bestämde sig för att ge matchen till stockholmarna. Det var på riktigt en av de sämsta domarinsatserna jag sett i SHL. Men precis som poliser, väktare och ordningsvakter är idrottsdomare personer som älskar att stå i centrum, trots att deras jobb är att synas så lite som möjligt… Jag säger inget om att Djurågrden tog tre poäng. Över 60 minuter var de lite bättre och Mantas Armalis i målet va lika bra som han är snygg. Men faktum är att HV71 blev rånade och det borde elda på dem rejält.

Det här kommer bli en match i högt tempo och lagen kommer att byta chanser med varandra. Oddset betyder att lagen måste dela på poängen med ungefär 22 % sannolikhet för att vi ska göra ett bra spel och det känns ganska troligt. Frölunda är favoriter, men ett revanschsuget HV71 som har visat upp en bra trend kan skrälla mot de flesta lagen.

Slutresultatet skrivs till 3 – 3 och Filip Sandberg avgör på övertid.

Mattias Tedenby är bäste poängplockare i HV71 med 14 poäng på lika många matcher.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.