Holland mot Costa Rica speltips - VM i Brasilien
Speltips

Holland mot Costa Rica

Sport
Spelmarknad:
Holland mot Costa Rica
Tips:
Costa Rica >0,5
Odds:
1.80
Spelstopp:
5 July 22.00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Det är fruktansvärt svårt att betta framgångsrikt i slutskedet av ett mästerskap. Holland mot Costa Rica i den sista kvarten är inget undantag. Vi har ett Holland med mycket självförtroende och ledda av en manager som verkligen vet vad han gör. Robben spelar fotboll på sin absoluta topp och Robin van Persie är i finfin form. Louis van Gaal får inte bara ut väldigt mycket ur sina stjärnor utan genomgående spelar laget väldigt bra. Nu ska man möta det överpresterande sensationslaget Costa Rica.

Holland ska avsluta framgångssagan Costa Rica här. Om inte skåpa ut dem, så åtminstone en solid seger med 2-0 eller så. Men 1.50 på raka ettan kittlar inte. Jag vill hellre spela på att ett snabbfotat Costa Rica hittar på ytterligare djävulskap mot ännu en stor fotbollsnation. Rent underhållningsmässigt vore det också fantastiskt kul om Sydamerikanerna kunde peta in en kasse tidigt. Men jag har svårt att se att Costa Rica tråcklar sig förbi Holland. Jag spelar istället att Costa Rica gör över 0.5 mål i matchen till 1.80 gånger pengarna. Odds från Ladbrokes.

Observera att Ladbrokes per default kan vara inställt på engelska. Ändra språk längst upp till höger. Vill du ha oddsen presenterade i decimaler istället för bråkdelar? Ändra längst ned till vänster på sidan.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.