Speltips | Hockey VM 7e maj 2015
Speltips

Hockey VM 7e maj 2015

Hockey
Spelmarknad:
Hockey VM
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
7 May 16.15
Spela här!

Tillbaka på det vinnande spelet efter att det blivit precis så målrikt som vi förväntade oss mellan Sverige och Kanada. Alltid kul när Dagens Speltips sitter. Fyra nya matcher på schemat idag och vi kör vidare. Alla odds här kommer från betsafe.com.

Klicka här för att hämta en insättningsbonus värd 1000 kronor hos betsafe.com.

USA mot Vitryssland – 16.15, sänds på TV4 Play
USA har inlett turneringen starkt och bland annat slagit Ryssland och Finland på övertygande sätt. Vitryssland har haft en lite lättare inledning på turneringen, men det går inte att bortse från deras siffror. 5 insläppta på 3 matcher är riktigt bra och en stark defensiv kommer att vara nyckeln till framgång mot USA. Jag är dock väldigt svag för det här Amerikanska laget. De har backar som kan flytta pucken på ett utmärkt sätt och flera spelare som är avslutare i världsklass. Jag tror på en ganska öppen match och lirar över 5.5 mål till 1.84 hos Betsafe. Det kommer bli på gränsen men jag tror vi hittar överspelet när USA vinner med 4 – 2. För skojs skull lägger jag även en hundring på rätt resultat. 4 – 2 betalar 13 gånger pengarna och om vi hittar rätt där så täcker vi faktiskt både en och två flaskor rosé på morgondagens after work.

Tjeckien mot Frankrike – 16.15, sänds på Tolvan
Hemmanationen kommer naturligtvis att köra över Frankrike här. De vill bjuda publiken på en show och det här kan bli snuskiga siffror. Tyvärr så räknar även spelbolagen med en överkörning likt den Kanada svarade för under de två sista perioderna mot Sverige igår. Så jag väljer istället att bjuda på ett spelarspecialer här.

Tomáš Hertl gör mål till 3.50 gånger pengarna
Jakub Voracek över 1.5 poäng till 3.00 gånger pengarna
Jaromir Jagr över 1.5 poäng till 3.20 gånger pengarna.

Finland mot Slovenien – 20.15, Sänds på TV4 Play
Finland kommer antagligen att vinna det här. Bortsett från plumpen mot USA har de sett rätt bra ut. Oddsen lockar dock inte och jag fortsätter med spelarspecialerna. Vi får 4.40 gånger pengarna på att Anze Kopitar gör mål och det är ett bra spel. Kopitar är en av världens tio (fem?) bästa spelare och han kan mycket väl bestämma sig för att peta dit en påse om Slovenien får ett par chanser i power play.

Sverige mot Tyskland – 20.15, sänds på TV4 Play
Den här matchen hittar ni under Dagens speltips!

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.