Dagens Speltips | Hertha Berlin mot Vfb Stuttgart | Bundesliga
Speltips

Hertha Berlin mot Vfb Stuttgart

Fotboll
Spelmarknad:
Hertha Berlin - Stuttgart
Tips:
2
Odds:
3.05
Spelstopp:
3 October 20.30
Spela här!

Dagens speltips kommer från Bundesliga där jag tror att vi har en bra chans på en skrällseger för Stuttgart. Vi får 3.05 på att de slår Hertha Berlin borta och i mina ögon är det klart spelvärt. Oddset kommer från Betsafe om du vill ta rygg kan du öppna ditt konto hos Betsafe här. Som ny kund hos Betsafe får du dessutom en välkomstbonus värd lika mycket som din första insättning. Så om du sätter in femhundra spänn får du alltså en lax på kontot att spela för.

Åter till spelet. Både Hertha Berlin och Stuttgart har inlett säsongen trevande, för att vara snälla. Hertha Berlin har plockat fem poäng på sex matcher och bara lyckats ta en fullpoängare. De har faktiskt bara vunnit två hemmamatcher under hela kalenderåret. Det stora problemet för Hertha Berlin är deras tunna offensiv. De två senaste matcherna har de haft problem med bollinnehavet och omställningarna har lämnat en hel del att önska.

Även Stuttgart har inlett säsongen trevande men tre av deras sex första matcher har varit mot FC Bayern, Borussia Dortmund och ett väldigt starkt Mönchen Gladbach. De torskade viserligen mot FC Bayern, men de lyckades kryssa mot de andra storlagen. Imponerande. För mig vinner Stuttgart den här matchen med 2 – 0. Deras defensiv kontrollerar Berlins svaga offensiv och vänder snabbt på steken tack vare sitt fina kantspel. 3.05 här är en riktigt bra start på helgen.

Matchen börjar 20:30 och ni ser den via Eurosport.

Formkurva för lagen:
Screen Shot 2014-10-03 at 10.56.19

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.