Helgspel - Tippat.se
Speltips

Helgspel

Sport
Spelmarknad:
OS, Premier League, NHL
Tips:
Blandat
Odds:
N/A
Spelstopp:
8 February 13.45
Spela här!

OS i Sotji har dragit igång vilket betyder att vi har en fullspäckad helg framför oss. Utöver OS så har vi fotboll från Premier League, basket från NBA och hockey från NHL på schemat. Det finns naturligtvis mycket mer att välja på, men någonstans måste jag dra gränsen. Man måste ju hinna sova också.

I OS så drar bland annat damernas hockeyturnering igång. Damernas hockeyturnering är extremt ojämn. Finalen kommer att spelas mellan USA och Kanada. Något annat finns inte. Det här visas även på oddsen då Kanada inte ens är spelbara i sin första match. HCP-linan för Kanada mot Schweiz är satt till Kanada – 9.5 vilket inte bör vara några problem. Kanada kan vinna det här med 20 kassar om de försöker men jag tror de växlar ner när de leder med 8-9 mål, vilket inte bör spela någon roll då de bör kunna peta en näve mål, även om de går på halvfart. Kanada vinner med 13 – 0.

Tips: Kanada – 9.5 till 1.72 hos Betsafe. Spelstopp 14:00 på lördag.

Damkronorna ligger lite i farozonen den här turneringen. Skulle de missa medalj så bör de se det som ett misslyckande och jag tror inte att det blir så lätt. Första matchen bör dock inte vara några problem. De möter Japan på söndag och hcp-linan är satt till generösa 3.5 mål. Sverige vinner det här med 7 – 1 och damkronorna -3.5 spelas till 1.84. Även det hos Betsafe.

——-

I Premier League så är höjdpunkten Liverpool vs Arsenal klockan 13.45 på lördag. Hemmalaget är favoriter här och jag tror att Liverpool vinner en målrik tillställning. Jag spelar ettan till 2.15  gånger pengarna och över 2.5 mål till 1.64. Båda oddsen kommer från Bet365. På söndag så tror jag att Everton har en bra chans borta mot Tottenham. 3.60 på tvåan testas.

——-

NHL spelar sina sista matcher innan OS-uppehållet. På lördag har vi två matcher som spelas på tv-vänliga tider. Philadelphia vs Calgary spelas 19.00 på lördag och St Louis vs Winnipeg börjar en timme senare. Oddsen för de här matcherna har inte släppts än, men båda hemmalagen är spelvärda till ungefär 1.90 gånger pengarna.

Trevlig helg.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.