Dagens speltips | Warriors mot Thunder | NBA
Speltips

Golden State Warriors mot Oklahoma City Thunder

Basket
Spelmarknad:
GSW - OKC
Tips:
2
Odds:
2.21
Spelstopp:
19 December 04.30
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

NBA-schemat bjuder på en riktig toppmatch i natt när Oklahoma City Thunder åker till Kalifornien för att ta sig an Golden State Warriors. Dagens speltips blir att Oklahoma snor åt sig vinsten i en tät match här. Betsson betalar 2.21 på Thunder och det är alldeles för bra för att avstå. Om du inte har något konto hos Betsson så kan du dessutom hämta en oddsbonus värd 1000 spänn. Ta rygg på spelet och hämta din bonus.

Oklahoma City Thunder har äntligen fått tillbaka både Russell Westbrook och Kevin Durant. Två av ligans 10 bästa spelare. Thunder har ångat på sedan Durant kom tillbaka och de kommer verkligen att utmana Golden State i natt. Golden State har ett komplett lag men det är ingen hemlighet att Steph Curry och Klay Thompson har stor del i deras framgångar. Nu ställs Steph Curry mot en av de mest atletiska spelarna i ligan i Westbrook och vi kan nog förvänta oss en tung match för Curry. Den andra intressanta duellen är Kevin Durant mot Andre Iguodala. Iguodala är en av ligans bästa försvarare men Durant är världens bästa offensiva spelare. Durant blir för mycket och OKC vinner de viktiga duellerna.

Golden State saknar dessutom David Lee och Andrew Bogut vilket kommer att öppna för Serge Ibaka som kommer att få gott om utrymme.  OKC vinner en fantastisk match med 110 – 106.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.