Speltips | Frölunda mot Örebro HK | SHL 24e oktober
Speltips

Frölunda mot Örebro

Hockey
Spelmarknad:
Frölunda HC - Örebro HK
Tips:
Över 5.5 mål
Odds:
2.62
Spelstopp:
24 October 19.00
Spela här!

Så Växjö åkte till Dalarna och torskade med 3 kassar igår. Fräscht. Men vi gräver inte ner oss för det utan flyttar istället fokus till Scandinavium där Örebro är på besök. Frölunda är i högform. De har fem raka segrar och vann senast mot Djurgården med 6 – 0. Frölundas form speglar dock oddsen och de 1.42 vi får på hemmavinsten är inte jätteroliga. Vad som däremot är intressant är de 2.68 vi får på över 5.5 mål.

Jag lirar hos Redbet.com. Som ny kund hos Redbet så får du schyssta bonusar på dina tre första insättningar.  Du har även chansen att vinna en iPhone 6 plus om du öppnar ditt konto via Tippat.se.

Att det ska bli sex mål eller mer i en hockeymatch är relativt ovanligt. Tror snittet låg på 5,2 mål inklusive OT förra året. Men Frölunda är ett lag som helt klart har potential nog att blåsa iväg med matcher. De har en väldigt talangfull offensiv och när de är på spelhumör är det få lag som kan stoppa dom. Nu möter de ett ganska svagt Örebro hemma i Scandinavium en fredagskväll och jag tror att de vill behålla den positiva trenden som de är inne samtidigt som de bjuder publiken på show. Jag tror inte att ÖHK har det som krävs för att kontrollera Frölundas offensiv och jag tror att Göteborgarna gör åtminstone fem mål i kväll. Förhoppningvis kan ÖHK göra ett tröstmål eller två så att vi sätter spelet. Men Frölunda höll nollan sist och det är svårt att göra två gånger i rad.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.