Speltips | Frölunda mot Luleå | SHL Kvartsfinaler
Speltips

Frölunda mot Luleå

Hockey
Spelmarknad:
Frölunda - Luleå
Tips:
Frölunda Ö 2.5
Odds:
2.12
Spelstopp:
12 March 18.30
Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr

Bortsett från Skellefteå mot Brynäs så tycker jag att alla tre kvartsfinaler är vidöppna. Frölunda mot Luleå är inget undantag trots att Frölunda hade ett mycket bättre facit efter ligaspelet. Även om jag tror att det finns viss chans att den här kvartsfinalen kommer att kräva sju matcher, så tror jag ändå på en favoritvinst här. Frölunda har fått vila upp sig och Luleå har gått en tuff matchserie mot Durgården. Det här bör gynna ett ungt Frölunda som kommer att vara fyllda av energi.

Även om jag tycker att Frölunda är det bättre laget här så är dubbla pengen tillbaka lite för dåligt. Jag väljer istället att spela på att Frölunda gör fler än två mål under ordinarie speltid. Det här betalar 2.12 gånger insatsen och det känns som ett mycket bättre spel än rak hemmavinst.

Oddset kommer från unibet.com.

Frölunda har ett väldigt bra lag med stora offensiva kvalitéer. De har kört över Luleå i lagens  två sista möten och de bör komma in till kvartsfinalserien med stort självförtroende trots att Luleå tog mer poäng i de matcher som lagen möttes under ligaspelet. Lule å spelar en tät defensiv och mot lag som Djurgården passar det utmärkt. Djurgården gillar att köra på och från det jag har sett av dem så värdesätter Säcken inte puckinnehav på alls samma sätt som Frölunda gör. Frölunda har en spelstil som är mycket bättre anpassad till att få hål på lag som Luleå. Vi har sett det i de två senaste matcherna som lagen spelat och jag tror att Roger Rönnberg har koll på hur han ska spela mot Luleå. Frölunda vinner kvällens match med 3 – 2.

 

Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.