Speltips | Frankfurt mot Bayern München Bundesliga 30 oktober
Speltips

Frankfurt mot Bayern München

Fotboll
Spelmarknad:
Frankfurt - Bayern München
Tips:
Lewandowski målgörare
Odds:
1.74
Spelstopp:
30 October 20.30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Bayern München har 10 raka segrar i Bundesliga på 10 spelade matcher under pågående säsong. Målskillnaden ligger på 33-4. Föga förvånande är man dunderfavoriter mot Frankfurt i kväll. Mitt generella tips: skrällspela sparsamt!

Jag tror naturligtvis att Bayern enkelt tar hem tre pinnar i kväll. Och det tror alla spelbolagen också. Du får inte mycket pengar tillbaka på raka tvåan. Unibet ger exempelvis 1.18 på Bayern München och de flesta spelbolagen ligger där omkring. Jag tänker spela på att världens för tillfället bästa anfallare, Robert Lewandowski, gör mål. Unibet ger 1.74 gånger pengarna på att Robert Lewandowski nätar under matchen. Lewandowski har spelat 699 minuter i Bundesliga den här säsongen och redan skickat in 13 mål. Det är ett mål per 54: e minut!

Många spelbolag tror också på att Lewandowski gör mål vilket speglas i de generellt låga oddsen på att han gör så. Oddsen svävar mellan 1.44 – 1.50 hos de flesta spelbolagen på att polacken pytsar en kasse. Unibet som ger 1.74 känns klart mer intressant.

Bonusen: 1000 kr i välkomstbonus hos Unibet

Frankfurts försvar känns ju i sammanhanget intressant att kommentera. Man har släppt in minst ett mål de senaste nio hemmamatcherna sett över alla tävlingsmatcher. Senast blev man förnedrat mot Borussia Mönchengladbach med 1-5. Skulle inte förvåna mig om det blir liknande siffror i kväll och att Robert Lewandowski skickat in ett eller två av målen.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.