Speltips | Florida Panthers mot Pittsburgh Penguins | NHL
Speltips

Florida Panthers mot Pittsburgh Penguins

Hockey
Spelmarknad:
Panthers - Penguins
Tips:
2
Odds:
2.10
Spelstopp:
23 December 01.35
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det är rätt tunt på sportfronten just nu, så vi får titta djupt ner i listorna för att hitta något spelvärt. I natt har jag fastnat för Pittsburgh Penguins som är i Florida för att ta sig an Panthers. Unibet ger oss 2.10 på Penguins och med tanke på hur de har spelat på bortaplan tidigare i år så får det ses som ett bra odds. Om du vill ta rygg så kan du besöka Unibet här.

Pittsburgh Penguins toppar den östra konferensen och det ser inte ut att lämna ifrån sig den placeringen någon gång snart. Sidney Crosby och Evgeni Malkin öser in poäng och de visar återigen att de är två av världens fem bästa spelare. Penguins har dessutom varit oerhört bra på bortaplan där de har tagit nio vinster och bara förlorat två matcher efter full tid.

Florida Panthers ser ganska bra ut. De har en hyfsad chans på att ta sig till slutspel vilket vore en utmärkt prestation. Sommarens draftetta, Aaron Ekblad, gör en mycket bra rookiesäsong och är väl den enda som kan utmana Filip Forsberg om utmärkelsen. Floridas stora problem är att de inte gör speciellt mycket mål. Det här kommer Pittsburgh, som gör mål på allt, utnyttja och jag är tämligen övertygad om att Penguins vinner det här ganska enkelt. 4 – 1 till Penguins trots bortaplan.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.