Speltips | Florida Panthers mot Minnesota Wild | NHL 2014/15
Speltips

Florida Panthers mot Minnesota Wild

Hockey
Spelmarknad:
Panthers - Wild
Tips:
2
Odds:
2.30
Spelstopp:
25 November 01.35
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Minnesota flyger söderut för att ta sig an Florida Panthers i natt. Vi får 2.30 på bortalaget här och med tanke på vilken klass som lagen håller känns det väldigt bra. Minnesota är klart bättre och jag tror at vi får se en liten genomklappning från Florida som har varit på en lång turné med väldigt tufft motstånd.

Om du vill rygga spelet så öppnar du ett konto hos Unibet. Nya kunder får dessutom en bonus värd 1200 spänn.

Minnesota Wild har underpresterat en del den här säsongen och vi kan nog räkna med att de kommer att klättra i tabellen. Trots att de kommer från en förlust senast så har de en ganska fin formkurva. Innan senaste förlusten mot Tampa Bay så hade de fyra raka segrar och spelet har sett bra ut. Nu möter de dessutom ett Florida som precis spelat klart en fyra matcher lång bortaturné. De mötte Anaheim Ducks, Los Angeles Kings, San Jose Sharks och Nashville Predators. Det här är fyra tuffa matcher och de lyckades vinna mot både Anaheim och San Jose. Det är imponerande men det bör också ha slitet lite på Florida.

Minnesota är visserligen ute på en bortaturné men de var i Tampa senast så de fick hela söndagen vid poolen så bör inte vara någon risk för trötta ben. Minnesota Wild kör på här och visar att de är bättre än Florida.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.