Dagens speltips | Fiorentina mot Tottenham | Europa League
Speltips

Fiorentina mot Tottenham

Fotboll, Europa League
Spelmarknad:
Fiorentina - Tottenham
Tips:
2
Odds:
3.10
Spelstopp:
18 February 19:00
Spela här!
Lita på magkänslan hos guts.com

Det är dags för sextondelsfinaler av Europa League och Tottenham tar sig an Fiorentina. Tottenham är riktigt bra just nu och med tanke på oddset tänker jag testa engelsmännen i kväll. Guts.com betalar 3.10 på tvåan och jag provar.

Tottenham har en fruktansvärt bra säsong. De är tvåa i ligan bakom Leicester och de har bara släppt in 20 mål på 26 ligamatcher. Det som talar emot Tottenham är att de får klara sig utan duktige målvakten Hugo Lloris som drog på sig en axelskada senast. Jag tror dock att Spurs har en tillräckligt stark defensiv för att minimera Fiorentinas skottförsök.

Spela på Europa League med 500 kr i bonus hos guts.com här! 

Fiorentina är bra och de har varit väldigt starka på hemmaplan i ligan den här säsongen. Det är dock väldigt sällan de möter lag av Tottenhams kaliber. Tottenham kan sätta en helt annan press på Fiorentina än det genomsnittliga Serie-A-laget och jag tror inte de lila har någon som kan kontrollera Christian Eriksen.

Harry KaneTottenham har dessutom en fruktansvärt bra avslutare i Harry Kane vilket betyder att italienarna inte får bjuda på någonting. Harry har gjort tre baljor på de tre senaste matcherna och jag tror han hänger dit åtminstone ett idag.

Tottenham vinner med 2 – 1 och vi får tillbaka 3.10 gånger pengarna.

Spela här!
Lita på magkänslan hos guts.com
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.