Speltips | FC Köpenhamn mot HJK Helsingfors 18/9 Europa L
Speltips

FC Köpenhamn mot HJK Helsingfors

Fotboll
Spelmarknad:
FC Köpenhamn - HJK
Tips:
FCK -1 AH
Odds:
2.025
Spelstopp:
18 September 19.00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

FC Köpenhamn -1 Asian Handicap till 2.025 hos Bet 365 låter som ett schysst odds. Skulle rekommendera att lägga det här spelet fort då andra spelbolag redan sänkt sina. Ladbrokes ger exempelvis just nu bara 1.88 för samma spel.

Köpenhamn har inte fått resultaten med sig i ligan. Två vinster, två oavgjorda och tre förluster är inte acceptabelt. Men även fast man kanske inte spelat drömfotboll tycker jag att de är värda fler än de nio poäng som de hittills fått i utdelning. Sedan åkte man ut mot Leverkusen i playoff till Champions League. Fattas ju bara att senapen tar slut till den danske pølsen också.

Jag tänker att det finns anledning att tro att Ståle Solbakkens mannar tar sig i kragen ikväll. För det första har det inte spelmässigt inte sett ut så bedrövligt som många vill få det till, och för det andra är det psykologiskt lättare att äntra ett cupspel där man har samma utgångsläge som alla andra efter noll spelade matcher.

HJK Helsingfors är normalt sett ett nummer mindre än FC Köpenhamn. Men man har inte Rasmus Shüller, Aristide Bance eller Nikolai Alho. Två av dessa gubbar bär HJK och utan dem blir det för brant uppförsbacke tror jag. FC Köpenhamn -1, asian handicap till oddset 2.025 är taget hos Bet 365.

 

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.